Rasmus Dahlins Buffalo ställs under nästen till tisdag mot vasst motstånd i form av Tampa Bay som kommer med bra form, och detta är en uppgift som på förhand känns väldigt tuff.

När det kommer till Buffalo så har man en rätt svag trupp då det är få spelare som sticker ut, och det är framförallt bredden som är svag. I laget har man offensiva spelare som Skinner, Thompson och Olofsson som håller en bra nivå, men det är inga toppspelare i ligan.
Bakåt har man Dahlin och Jokiharju samt talangen Power som gör det bra, men bakåt ser man inte heller särskilt starka ut.

Efter två klara segrar föll man tillbaka på förlustspåret senast då man fick stryk av NJ Devils med 1-3, en seger gästerna tog rättvist. Trots att man vunnit två matcher på slutet med klara siffror så är formen högst tveksam då det blivit förlust i nio av de elva senaste, och här är motståndet klart tuffare än i segermatcherna.
Bryson och Comrie förväntas missa matchen.

Tampa Bay kommer från en säker klar 5-2 seger där stjärnor som Point och Kucherov klev fram och gjorde tre poäng vardera, så de var i allra högsta grad bidragande till segern.
På slutet har man även tagit fem segrar på sex försök där motståndarna bland annat varit lag som Boston,
Calgary och Dallas, lag som håller en klart högre nivå än Buffalo.

Ser man till truppen så har man klart högre stjärnglans än hemmalaget då man på målvaktssidan har Vasilevski, defensivt Victor Hedman och framåt namn som nämnda Point och Kucherov samt Stamkos, så både spets och bredd är bättre, och jag tror man följer upp med en ny seger.
Cirelli och Balcers saknas i matchen.

Tampa Bay har klart högre kvalitet i truppen än hemmalaget och då även formen är bra så ska man kunna ta en ny seger, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Luukkonen (Confirmed) - Elliott (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip