Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs

Goalies: Hutton (probable) vs Sparks (probable)

Buffalo Sabres tar I natt emot ett Toronto Maple Leafs som verkligen behöver visa vad man går för efter två riktigt usla insatser. Kanske har laget fokus på slutspelet redan, men Leafs har inte visat upp någon vidare vinnarskalle på senare tid. Kan Sabres utnyttja detta eller kan Leafs studsa tillbaka i natt?

Buffalo Sabres befinner sig i en situation där slutspel fortfarande är teoretiskt möjligt, men om man ska va realistisk ska mycket till för att de ska kunna hända. Man är hela 13 poäng efter Montreal som har sista platsen för tillfället och det råder ingen snack om att det gapet är kört med endast några få grundseriematcher kvar. Men det är nu det är upp till laget unga spelare att visa varför man ska ha en plats i laget nästa säsong och det tycker jag vi fick se senast Sabres var på isen då man slog St Louis Blues med 4-3 efter straffar. Ett Blues som var pressat att vinna men där Sabres gjorde det svårt och var det bättre laget över lag.

Toronto Maple Leafs är ett mycket bra lag, det råder det inget snack om, men laget har på senare tid inte varit sig lik. Kanske har man som sagt fokus på slutspel redan men jag tror inte Mike Babcock är nöjd med det spel man ändå visar upp på isen för tillfället. Man har två riktigt usla insatser i ryggen där man blev totalt uskåpade mot usla Ottawa Senators med förnedrande 6-2 för att senast igår bli nollade mot Nashville Predators. Leafs är B2B i natt och det är upp till bevis nu.

Det är alltså en match som kanske inte betyder allt för mycket i tabellen, men där jag ser två lag som har mycket att bevisa. Sabres unga spelare borde vara hungriga att visa framfötterna samtidigt som Leafs måste steppa upp. En vanligtvis öppen matchup och jag tror med lite avslappnade killar så kan det bli fin hockey på isen. Jag plockar därför överspelet i matchen och nattens spel blir

Match: Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs
Spel: Över 6,5 mål (inklusive OT/SO)
Odds: 1.90
Insats: 4/7u
Bolag: Nordicbet , Betsson , Betsafe
Spelstopp: 23:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip