Utomhusmatch bjuds det på under söndagen då Buffalo och Toronto ska göra upp, och här har jag hittat ett spel.

Buffalo tog en meriterande seger senast då man slog Vegas med 3-1, en seger som dock satt hårt inne då det förlösande 2-1 målet kom med dryga fyra minuter kvar att spela.
Tar man en titt på säsongen i stort så har man dock haft det tufft då man ligger näst sist i conferencen, något som dock var väntat inför säsongen.
Här möter man tufft motstånd på nytt, och även om man blixtrar till emellanåt så tror jag att man får det tuffare här.

Tuch, Skinner och Thompson är spelare som leder lagets offensiv och de har gjort en stark säsong. I övrigt är truppen dock inte lika stark och det är inte konstigt att man slåss i botten av tabellen.
Butcher, Caggiula, Girgensons, Miller och Subban förväntas missa matchen samtidigt som Fitzgerald och Asplund är tveksamma.

Toronto åkte på en 4-5 förlust efter förlängning mot bottenlaget Arizona senast där man låg under med 1-4 efter två perioder. Den tredje perioden var dock riktigt stark och man lyckades hämta upp till 4-4, vilket var positivt. Det ska även nämnas att Arizona är otroligt formstarka för dagen, och här möter man inte ett alls lika formstarkt Buffalo.

Truppen är klart starkare än hemmalagets då man har spetsspelare i Marner, Matthews, Tavares, Nylander och Bunting för att nämna några, och efter förlusten senast bör revanschlustan vara på topp.
Campbell och Muzzin förväntas missa matchen samtidigt som Sandin är tveksam.

Toronto är det klart bättre laget i matchen och då man har ett bra skadeläge i truppen samtidigt som man lär vara revanschsugna efter förlusten senast så tror jag att man går ut och visar klass, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Anderson (Unconfirmed) - Mrazek (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT