Buffalo ska under natten till onsdag ta sig an Vancouver, och jag tror man får det tufft.

Buffalo har vunnit båda sina matcher hittills då man slagit Montreal med 5-1 och nu senast Arizona med 2-1 efter straffar, så spelmässigt har man öppnat säsongen starkt.

Kikar man på truppen så finns det spelare i Olofsson, Dahlin, Skinner och Mittlestadt som håller en bra nivå. Man har dock överlag ett svagt lag då bredden är väldigt tunn, och speciellt målvaktssidan ser klen ut då man har Tokarski samt 40-årige Anderson att tillgå.
Man har även spelare som Eichel, Jokiharju och Mittlestadt borta, så det finns en del tunga avbräck, och man bör få det tufft här.

Vancouver har spelat tre matcher hittills, och det har slutat med en seger och två förluster.
Segern kom mot starka Philadelphia med 4-5 efter straffar, och det är ett bra facit.
Nu senast fick man dock stryk mot Detroit med 3-1, men spelmässigt var man dock klart bättre i den matchen, och man vann bland annat skotten med 21-41.

Till denna säsongen har man fått in Garland som varit bra hittills, och det är ett bra nyförvärv offensivt. Man har även fått in Ekman-Larsson defensivt.
Spelare som Pettersson, Miller och Horvat finns kvar framåt sedan tidigare, så laget håller en bättre nivå än hemmalaget.
Saknas gör bland annat Ferland och Boeser.

Buffalo har öppnat med två raka segrar men här möter man ett Vancouver som håller en klart högre nivå, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Tokarski (Unconfirmed) - Halak (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip