Ett Buffalo med dalande form tar emot ett Vegas som bara fortsätter trumma på, och här tror jag på bortaseger.

Buffalo har gjort flera fina resultat hittills då man bland annat slagit lag som Edmonton, Calgary och Pittsburgh.
På slutet har dock resultaten varit svagare då man kommer med tre raka nederlag. Nu senast fick man se sig besegrade av ett av ligans svagaste lag i Arizona på hemmais med 1-4, något som inte imponerar alls, och nu möter man helt annat motstånd.

Rasmus Dahlin har gjort en riktigt fin inledning med sina 16 poäng på tolv matcher och med det delar han ledningen i den interna poängliga med Tage Thompson.
Spelare som Tuch, Skinner och Olofsson finns även i laget, så det finns en del kvalitet, men man är inte på samma nivå som motståndarna.
Jokiharju och Samuelsson saknas.

Vegas går fram som en ångvält för tillfället då man vinner match efter match.
Nu senast avfärgade man Toronto i en tuff bortamatch där Smith blev stor matchhjälte då han först kvitterade i numerärt underläge för att sedan avgöra i förlängningen.
Detta var lagets åttonde raka seger och den nionde seger på sista tio matcherna, så formen är verkligen på topp.

En stor framgång till resultaten är såklart även den fina kvaliteten i truppen då man inte minst har en stabil målvaktssida även under Lehner.
Även spelare som Stone, Marchessault, Eichel, Theodore och Karlsson finns i laget, så man har både fin spets och bredd, och man ska ha bra chans att lösa nionde raka segern.

Buffalos match senast var ingen höjdare och här ställs man mot ett av ligans bästa lag, så uppgiften är helt annan, och min känsla är att man inte räcker till här.

Comrie (Unconfirmed) - Thompson (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip