Här ska Buffalo ta sig an starka Washington, och jag tror klart mest på gästerna i matchen.

Buffalo har gjort en makalöst svag säsong hittills då man ligger sist i divisionen, och det men en klar marginal.
Man har bara vunnit 9/39 matcher, och framåt sliter man även med målskyttet.
Nu senast så gjorde man en dålig match då man förlorade mot NJ Devils med 3-6, och det var aldrig något snack om vilket lag som var bäst i matchen.
Här ställs man mot tuffare motstånd, och känslan är att man får det riktigt tufft.

Truppen har en del spets i Olofsson, Reinhart och Dahlin för att nämna några. Man har dock en rätt svag bredd samtidigt som man underpresterat hittills, så självförtroendet är absolut inte på topp.
Man har en del tunga skador på spelare som Eichel och McCabe, så truppläget är tufft. I övrigt så förväntas Hutton, Borgen, Lazar, Hall och Cozens också missa matchen.

Nu är det hemmaplan och där har man precis som på resande fot varit riktigt svaga då man bara vunnit 4/20 matcher, och här bör man få det tufft.

Washington ligger tvåa i divisionen då man endast har NY Islanders före sig, så säsongen har hittills varit riktigt bra.
Nu senast så blev det en 2-4 förlust mot Boston där man gjorde en helt okej insats, men Swayman i gästernas kasse stod för en väldigt bra insats.

Kikar man på truppen så har man Ovechkin som fortfarande håller en bra nivå, och han har nu gjort 35 poäng på 36 matcher, så han är sylvass offensivt. Man har även spelare som Bäckström, Vrana, Oshie och Kuznetsov i laget, så det finns en hel del kvalitet i laget.

Här är det bortais som gäller och det har man visat att man klarar galant då man är divisionens bästa starkaste bortalag då det blivit tolv segrar på 20 försök. Skadeläget är också det riktigt bra då man inte har några avbräck, och här ska man vara numret större.

Buffalo gjorde en svag insats senast och nu när svårighetsgraden ökar rejält så bör man få det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Ullmark (Unconfirmed) - Vanecek (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip