Speltips: Calgary - Anaheim

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2018-03-22 02:30
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 1.95
Tips: 2 money line
Calgary Flames - Anaheim Ducks

Goalies: Smith (probable) vs Gibson (probable)

Calgary Flames säsong har tagit en vändning och laget som varit en riktig berg och dalbana i år ser nu ut att missa slutspel. Laget har just nu 6 poäng i från sista Wild card platsen som just nattens motstånd besitter och i när man inte vinner måstematcher som senast mot Arizona Coyotes så ser chanserna på slutspel riktigt små ut. Lagets målvakt Mike Smith sa i en intervju att man givetvis kommer kämpa hela vägen tills det matematiskt inte är möjligt med slutspel, men laget ser tyngt ut av att inte få utdelning trots att man spelat helt okej på slutet. Man står nu med 3 raka förluster där man förlorat mot Sharks, Vegas och nu senast Arizona Coyotes. På dessa matcher har man släppt in hela 16 mål och endast gjort 6 mål själv. Det ser med andra ord inte bra ut och nu återvänder man hem där man inte alls varit bra i år med ett record på usla 15-17-4.

Anaheim Ducks är nattens motståndare för Flames och laget besitter som sagt en wild card plats för att ta sig till slutspel i år. Ett Ducks som inledningen av säsongen drogs av skadeproblem, men har andra halvan av säsongen spelat upp sig till ett lag som ska spela slutspel. Konkurrensen är hård där lag som Dallas Stars och inte minst St Louis Blues ligger hack i häl, och även om Ducks form är bra så måste laget fortsätta vinna för att säkra slutspelsplatsen. Man står på stabila 3 raka vinster och är 6-3-1 senaste 10 matcherna. Man kommer från en stabil insats senast då man slog New Jersey Devils med 4-2 på hemmais. En match man kontrollerade från början till slut.

I natt gästar man alltså Calgary i en matchup som Ducks vanligtvis vantrivs i. Dock är det främst på hemmais man dominerat mot Flames där man exempelvis hade en streak vunnit på över 20 raka vinster mot laget. Den sviten är numera bruten men laget har ändå vunnit de 8/10 senaste inbördes mötena. Lägg där till att Ducks formmässigt är betydligt hetare än Flames och att hemmalagets slutspelschanser går mot sitt slut (hela laget börjar inse det kan man tyda från många postgame intervjuer) så är känslan på att bortalaget tar två poäng här riktigt bra. Jag kommer därför spela

Match: Calgary Flames - Anaheim Ducks
Spel: 2 money line
Odds: 1.95
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 02:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!
  Calgary - Anaheim
Spela på Speltips Calgary - Anaheim
hockeystick - 21 Mars 2018 - 17:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar