Calgary jagar sin åttonde raka seger då Anaheim kommer och gästar i Scotiabank Saddledome, och jag ser möjligheterna till seger som goda.

Calgary är väldigt formstarka för dagen då man inför denna matchen tagit sju raka segrar, och man har bland annat slagit tufft motstånd i Toronto, Vegas och Dallas.
Nu senast slog man Columbus med 6-2 där man vann skotten med klara 41-20, så insatsen var ritkigt bra, och nyförvärvet Toffoli gjorde mål direkt i sin första match.

I matchen ställde man Vladar i kassen vilket gjorde att Markström fick vila och jag räknar med att han spelar här, något som är ett klart plus då han gjort en riktigt fin säsong.
Ser man på laget så håller man en riktigt bra bra nivå då spelare som Gaudreau, Mangiapane, Tkachuk och Lindholm finns i laget, och här ska man vara numret större än gästerna.

Anaheim ligger på en niondeplats i conferencen och man kommer närmast från en förlust mot nästjumbon Seattle med 3-4, och det var lagets andra raka förlust.
Överlag har man gjort en bra säsong, och man har varit en positiv överraskning. På slutet har det dock gått trögt och ser man på de tio senaste matcherna har det bara blivit fyra segrar.

I laget finns det spännande namn i framförallt Troy Terry och Trevor Zegras som gjort det väldigt bra hittills.
Överlag så ser dock truppen inte särskilt stark ut, speciellt om man jämför med motståndarna Calgary, och känslan är att man åker på sin tredje raka förlust här.
Manson och Jones förväntas missa matchen.

Calgary är det klart bättre laget och då även formen är på topp med sju raka vinster bör man kunna ta ytterligare en seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip