Toppen mot botten när Calgary tar emot Arizona, och här ska hemmalaget kunna ta en bekväm seger.

Calgary har under säsongen visat att man tillhör ett av de absolut bästa lagen i ligan, och just nu ligger man på en andraplats i conferencen.
På slutet har man blandat och gett och nu senast fick man se sig besegrade av San José med 3-4 trots att man hade en 3-1 ledning sent i den andra perioden.
Man trivs på bra hemmaplan där man vunnit 19/31 matcher, och med några dagars vila bör man komma ut laddade till matchen.

Ser man på laget så finns det hög kvalitet i spelare som Tkachuk, Toffoli, Lindholm, Gaudreau och Mangiapane för att nämna några. På slutet har man även fått in Calle Järnkrok vilket gör bredden än starkare, och här tror jag att man studsar tillbaka med besked.

Arizona har haft en rätt bra period i början av mars där man tagit fina skalper mot Toronto och Colorado.
I de senaste matcherna har det dock gått tyngre och inför denna matchen har man tre raka nederlag där även motståndet inte varit särskilt tufft.
Överlag har man gjort en usel säsongen då man bara vunnit 20/63 matcher, och här bör man väga för lätt.

Man har en del bra spelare som Schmaltz, Keller och Crouse i laget och det är skickliga spelare. Man har dock varken samma bredd eller spets i laget som Calgary, och här är risken stor att man åker på en ny förlust.
Beagle, Chychrun, Jaskin, Ladd, O’Brien, Roussel och Timmins förväntas missa matchen.

Calgary vann det senaste mötet på bortaplan med 2-4 och nu när det är hemmamatch så bör man ses med goda möjligheter att ta en ny bekväm seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Markström (Unconfirmed) - Vejmelka (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT