Calgary Flames - Boston Bruins

Goalies: Smith (probable) vs Rask (probable)

Plockar redan nu ett spel till morgondagens NHL. Vi har ett möte mellan Calgary Flames och ett riktigt formstarkt Boston Bruins.

Calgary Flames har inlett säsongen väntat och har tagit de vinster man förväntat sig. Man är 3-2-0 första fem matcherna och kommer senast från en fin vinst mot Colorado Avalanche där man vände ett tidigt 0-2 underläge till seger 3-2 efter OT. Flames känns annars som ett lag i bra harmoni och kommer vara med att tampas om slutspel i vår.

Boston Bruins är ett lag som imponerat enormt på mig hittills denna säsong. Efter säsongens första match där man blev utskåpade mot Washington Capitals på bortais med hela 7-0 så har man ryckt upp sig rejält, och inte minst lagets förstakedja med Marchand-Bergeron-Pastranak är i mina ögon lika heta som Torontos topplinor. Man öser för tillfället in poäng och ser mer eller mindre ostoppbara ut på isen. Bruins har efter förlusten mot Caps radat upp 4 raka vinster och det med bravur. Resultaten 4-0 mot Sabres, 6-3 mot Sens, 4-1 mot Oilers och senast förödande 8-2 mot Detroit Red Wings imponerar även om det inte är några topplag i ligan man slagit.

Till mötet mot Flames kommer alltså Bruins med riktigt fin form och det finns fina chanser till att detta fortsätts. Jag har följt denna matchup i många år och Bruins har genom åren alltid haft lätt mot just Flames. Det är lite av ett favoritmotstånd om man får säga så. Bruins har vunnit de 4/5 senaste mötena mellan lagen och med den form Bruins har just nu känns det som vinstchanserna är höga även denna gång. Lägg där till att Bruins mötte just exakt detta Flames x2 under försäsongen när båda lagen var i Kina och promota NHL i global series. Båda lagen ställde där sina bästa lag på isen och Bruins lyckades vinna båda mötena (4-3 efter SO, och 3-1).

Jag tror Bruins segertåg fortsätter i den form man befinner sig i och även om Flames spelar hemma här tror jag Bruins kommer spelas som favoriter till närmare 2.20 innan matchstart imorgon.

Jag väljer därför redan nu att plocka:

Match: Calgary Flames - Boston Bruins
Spel: 2
Odds: 2.40
Insats: 4/7u
Bolag: OHMbet, Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 03:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip