Riktigt fint möte vi bjuds på här då Calgary gästas av Carolina, och jag har en idé i matchen.

Calgary kommer med bra form till denna match då man vunnit sju raka matcher. Man har även gjort en hel del mål i dessa matcher och kikar vi de fem senaste så har man 22 mål framåt, en imponerande siffra. Man har mött en del bra motstånd på vägen och näst senast gjorde man fem mål på Arizona borta där man dock hade en bra utdelning samtidigt som Raanta inte hade sin bästa dag på jobbet.
Senast blev det 4-2 hemma mot Toronto där man låg under med 1-2 efter två perioder, men lyckades vända med tre mål på 2,5 minut i sista perioden.
Jag tror inte på samma utdelning här då jag tycker man haft lite stolpe in.
Bennett ser fortsatt ut att missa matchen.

Carolina kommer från en riktigt tråkig förlust då Vancouver vann med 1-0 på övertid senast. Man skapade mängder med lägen och fick iväg hela 43 skott på mål. Det var dock inga som ramlade in då Markström stod för en suverän insats för hemmalaget samtidigt som man inte var tillräckligt effektiva i avsluten. Man ska inte heller ta bort Mrazeks insats då han också höll nollan under ordinarie tid.
Innan dess hade man tre raka segrar, och precis som hemmalaget har man haft bra utdelning i en del av matcherna.
Trots spelare som Aho och Teravainen i laget tror jag inte på något målkalas i matchen, och ser vi till lagets matcher hittills denna säsong så har bars 10/32 matcher gått över 6,5 mål.

Jag tror vi kommer få se en jämn match med mycket kamp i matchen vilket leder till en ganska målfattig historia, och jag väljer att gå på ett underspel i matchen.

Speltips: Under 6,5 mål och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe / TT