Calgary som leder western Conference ställs mot beskedligt motstånd i form av Chicago, och jag tror att man visar att man är det bättre laget här.

Calgary toppar divisionen då man efter 19 spelade matcher samlat ihop 27 poäng, och man har vunnit elva av dessa matcher.
Nu senast tog man en 0-4 seger i en på förhand tuff bortamatch mot Boston, men man visade ännu en gång upp en imponerande defensiv.
Den hållna nollan var lagets tredje på de fem senaste matcherna, och både Markström och Vladar har öppnat säsongen på bästa sätt.

Utöver en riktigt stark defensiv så har man offensiv kraft i form av Tkachuk, Gaudreau, Lindholm och Mangiapane, och då formen är på topp så tror jag att man avfärdar Chicago på hemmaplan.
Saknas gör Ritchie.

Chicago ligger på en trettondeplats i conferencen efter att man sex av 18 matcher, ett facit som knappast imponerar.
På slutet har man dock vunnit fem av sina sex senaste matcher där förlusten kom mot Edmonton. I övrigt så var motståndet inte det bästa, och här ställs man mot tuffare motstånd än lag som Seattle och Arizona.

Nu är det också bortais och det har inte passat laget hittills då man bara vunnit två av nio matcher. I segermatcherna har man även fått förlita sig en hel del på Fleury som spelat riktigt bra då han tex i den senaste bortamatchen mot Vancouver räddade samtliga 40 skott, och känslan är att man väger för lätt här.
Saknas gör Johnson och Entwistle.

Chicago har samlat på sig en del poäng på slutet, men nu ställs man mot tufft motstånd i form av Calgary, och då det även är bortaplan som gäller så tror jag att man får det svårt, vilket gör att jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Vladar (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip