Speltips: Calgary - Colorado

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-04-20 04:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 1.74
Tips: Över 5,5 mål
Calgary Flames - Colorado Avalanche

Goalies: Smith (probable) vs Grubauer (probable)

Vinna eller försvinna i natt för Calgary Flames som verkligen satt sig i ett prekärt läge som stora favoriter inför serien. Colorado har skaffat sig en 3-1 ledning i matchserien och har nu alltså två matchbollar att avgöra och stå för slutspelets andra stora skräll.

Calgary Flames vann alltså Pacific division och hela Western Conference vilket inför slutspelet betydde styrkebesked. Man hade höga förhoppningar på sig likt Eastern Conference och President Trophy vinnarna Tampa Bay Lightning, men likt Tampa har man underpresterat enormt och Colorado har skaffat sig ett 3-1 överläge nu när Flames är tvingade att vinna på hemmais i natt. Efter att Flames tagit hem game 1 med klara siffror så kändes detta som en serie som man skulle städa av. Istället har MacKinnon och co tagit över och under Game 2 och 3 så var Avalanche det bättre laget och vann båda matcherna välförtjänt. Senast dock i Game 4 så spelade Flames bra. Man hade skärpt till sig rejält och skaffad sig en 2-0 ledning tidigt i tredje perioden. Men Avalanche gav aldrig upp och man körde bara på sitt race och det betalade sig igen. J.Compher hittade 2-1 och med ca 3 minuter kvar av matchen så kvitterade Mikko Rantanen i PP. Matchen till OT där Avs alltså drog lägsta strået och fullbordade vändningen.

I natt är alltså Flames piskade att vinna. Förlust och slutspelet är över och man måste säga att det är ett fjasko. Colorado är ett lag som jag ser som väldigt framtunga och ska vara ett lag som breda Flames ska klara av att hantera. Men man har haft enormt svårt att få stopp på Avs förstalina som gör det match efter match. MacKinnon är ett stort hot och sätter ständigt Flames D i trubbel. På hemmais tycker jag Flames ska kunna sätta gasen i botten, men sett till hur Avs kontrat så tycket jag vi har goda chanser till en öppen match i natt. Samtidigt så är detta också en match där Flames kommer vara desperata vid eventuella underlägen likt Tampa var i Game 4 mot Columbus. Jag tror Flames lyckas ta matchserien till Game 6 men mest tror jag Flames kommer sätta gasen i botten här. Samtidigt så ser jag Avs förstalina som riktigt farliga och bör kunna hjälpa till med övern. Hur som helst blir nattens spel

Match: Calgary Flames - Colorado Avalanche
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.74
Insats: 4/7u
Bolag: Betsson, Nordicbet, Betsafe
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
  Calgary - Colorado
Spela på Speltips Calgary - Colorado
hockeystick - 19 April 2019 - 17:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Rosol - Londero
Tennis - ATP Moskva - Londero
1.83
19:00  Boston - Anaheim
Ishockey - NHL - 1
1.85
19:00  Tjeckien - Nordirland
Fotboll - Vänskapsmatch - 1
1.77
20:45  Bulgarien - England
Fotboll - EM-kval - 1 asian hcp +2
1.76
20:45  Frankrike - Turkiet
Fotboll - EM-kval - Över 3,5 kort
1.66
19:00  Danmark - Luxemburg
Fotboll - Vänskapsmatch - Under 3,5 mål
1.70
19:00  Ymer - Sousa
Tennis - ATP Stockholm - Ymer
1.91
20:45  Sverige - Spanien
Fotboll - EM-kval - Under 2,5 mål
1.88
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Måndag 14/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming