Här bjuds på vi match mellan Calgary och Columbus, och jag har min idé klar i matchen.

Calgary kommer från en 0-3 seger där man slog Florida. Gaudreau och Giordano bidrog genom att göra två respektive tre poäng i matchen, och kapten Giordano fortsätter att producera poäng även denna säsongen.
Formen är bra och man har vunnit tre av de fem senaste matcherna, men då har man också mött en del tuffa lag i Boston, Tampa Bay och Florida.
Man har bra spets i Gaudreau, Monahan, Lindholm och Tkachuk framåt, och dem är sylvassa framåt.
Nu är det hemmaplan och där har man faktiskt haft det rätt tungt då man bara vunnit 14/30 matcher. Här tror jag dock man tar en seger, speciellt då bortalaget kommer med många skador och tveksam form.
Skador har man på Hamonic och Välimäki.

Columbus tog en skön seger senast då man slog Vancouver hemma med 5-3. Man vände ett 1-3 underläge inför sista perioden, en period man vann med 4-0 efter att man varit effektiva i powerplay. Den seger kom dock på hemmaplan, och kollar man bortastatistiken så trivs man inte alls lika bra då man vunnit 12/31 bortamatcher och 20/36 hemmamatcher.
Formen är riktigt usel för tillfället då man bara vunnit två av de tolv senaste matcherna, och då har båda segrarna kommit på hemmaplan.
Skadelistan är fortsatt lång och man saknar namn som Jones, Atkinson, Anderson och Björkstrand för att nämna några.

Här tycker jag Calgary ska ha en bra segerchans då man gästas av ett skadedrabbat och formsvagt Columbus, och jag väljer därför att gå på hemmaseger.

Rittich (Unconfirmed) - Korpisalo (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas , 888sport eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip