SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Kvällen bjuder på match mellan Calgary och Dallas där fjärde matchen ska spelas, och jag väljer att ta ställning i matchen.

Calgary leder matchserien med 2-1 i matcher inför denna match. Man vann den första matchen med 2-3 där svenske Rasmus Andersson stod för det avgörande målet.
I den andra matchen förlorade man med 5-4. Man kvitterade till 4-4 med bara 2.49 kvar att spela, men senare kom kallduschen då Dallas gjorde 5-4 med bara 40 sekunder kvar.

Nu senast blev det en 2-0 seger där man gjorde en riktig krigarinsats. Talbot var en gigant i kassen och räddade samtliga 35 skott han fick på sig, och det är skönt att ha en sådan trygghet längst bak.
Saknas i laget gör Hamonic. Tkachuk är tveksam inför matchen.

Dallas har sett bättre ut i matchserien mot Calgary än man gjorde i seedningsgruppen, men man är ändå en bra bit ifrån det man såg i grundserien, och denna matchserien kommer inte bli en promenad i parken direkt.

Förutom i segermatchen med 5-4 näst senast så har det inte riktigt lossnat offensivt för laget, och det är något man slitit med hela säsongen då man inte öste in mål även i grundserien.
Man hade dock ett riktigt bra defensivt spel där, och sedan uppstarten igen så har man sett klart svagare ut i defensiven, något som inte håller i ett slutspel.
Johns är tveksam inför matchen.

Jag tycker absolut Calgary ska ha chans att knipa denna matchen, och när man är underdogs här så väljer jag att ta ställning i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 3.00 hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip