Calgary och Dallas ska återigen kampera, och nu är det dags för game 6.

Calgary hade ett 2-1 övertag i matchserien efter de tre första matcherna, och då kom förlusten efter att man släppt in 5-4 i baken med 40 sekunder kvar av matchen.
Näst senast så såg det länge ut som man skulle koppla grepp om matchserien, men då släppte man in 4-4 med bara 12 sekunder kvar, och man förlorade senare matchen efter övertid, en klart svidande förlust.

Nu senast så spelade man en målsnål match där man förlorade med 2-1, och nu har man satt sig i en tuff sits.
Man var det bättre laget i den tredje perioden, men trots ett skottövertag på 6-15 så lyckades Dallas vinna matchen, och det efter att man gjort 2-1 tidigt i den tredje perioden.

Man har har kunnat utmana Dallas rejält och denna matchserie känns inte alls avgjord, och jag tror man har bra möjlighet att ta detta till en game 7.
Saknas gör Hamonic. Tkachuk är tveksam inför matchen.

Dallas har inte alls varit lika bra som man var i grundserien. Framgångsreceptet då var en riktigt tight defensiv, något man inte visat upp sedan säsongen togs upp igen.

Senast blev det seger med 2-1 och man kopplade grepp om matchserien. Man var dock det sämre laget i sista perioden, och matchen hade absolut kunnat gå åt andra hållet.

Nu är man rätt klara favoriter i matchen och det köper jag inte då matcherna varit klart jämnare än så, och jag litar inte helt på defensiven.
Bishop, Janmark och Johns är osäkra kort inför matchen, annars har man inga skador i laget.

Här tycker jag Dallas blir väl stora favoriter, något jag inte köper och jag väljer att ta ställning för Calgary i matchen.

Talbot (Unconfirmed) - Khudobin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip