I Scotiabank Saddledome tar Calgary ta emot Dallas, och efter segern senast tror jag hemmalaget vinner på nytt.

Calgary har trots ett klart spelövertag i många av sina matcher haft svårt att vinna, något som också gjort att man slåss i mitten av conferencen.
Ett exempel på detta är näst senast då man trots ett spelmässigt övertag samt ett skottövertag på 25-45 inte lyckades vinna då man föll med 4-3 på förlängning.
Nu senast stod man återigen för en stark insats mot Vegas där man vann med 2-7, en seger som också kom klart rättvist då man skapade betydligt mer lägen än hemmalaget.

Man har ett lag med spelare som Kadri, Huberdeau, Lindholm, Toffoli och Dube så det finns gott om kvalitet i laget, betydligt mer än vad tabellplaceringen visar, och känslan är att man har goda chanser att spinna vidare på segern senast.
Stone saknas i matchen.

Dallas har ett par tunga skador

Dallas ligger med i toppen av conferencen och hittills har man gjort en riktigt bra säsong.
Till denna matchen kommer man dock med dubbla förluster i bagaget då man näst senast föll mot Vancouver mer 5-2, något man följde upp med ett nytt nederlag mot Edmonton med 4-1.
Nu är även motståndet liknande som senast, dvs riktigt tufft, och man behöver steppa upp rejält för att bryta förlustsviten.

I laget har man två tunga avbräck då både Seguin och Marchment saknas, två spelare som verkligen lämnar tomrum offensivt.
Visst har man Hintz, Robertson och Pavelski som håller hög klass, men bredden offensivt försvagas rejält, och jag tror man får det tufft här.
Utöver Marchment och Seguin är Wedgewood tveksam.

Calgary stod för en stark insats senast och med bra truppläge mot ett Dallas som saknar ett par tongivande spelare ska man ha goda chanser att följa upp med en ny triumf, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Markström (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip