Urstarka Calgary tar emot Edmonton hemma i Scotiabank Saddledome natten till tisdag, och här har hemmalaget en bra segerchans i mina ögon.

Calgary ligger tvåa i conferencen bakom Colorado, ett lag man förövrigt slog senast med 3-4 efter förlängning där man stod för en riktigt bra insats, så formen är väldigt bra.
Nu är det som tidigare nämnt hemmaplan som gäller och där har man vunnit elva av sina tolv senaste matcher, så som bortalag är det riktigt tufft att åka gästa Calgary.

Man har en riktigt bra trupp med spelare som Lindholm, Gaudreau, Tkachuk och Magniapane för att nämna några.
På slutet har man även fått in Tyler Toffoli i laget och han har öppnat med åtta poäng på nio matcher, så där breddar man offensivt än mer, och jag tror att man är starkast här.

Edmonton kommer med dubbla nederlag då man senast förlorade med 2-5 mot Montreal samt innan dess mot Chicago med 4-3 efter förlängning. Det är två lag som tillhör de svagaste i ligan, och här ställs man på klart tuffare prov.

På resande fot har man gjort det bra under säsongen då man vunnit 16/30 matcher. Till denna matchen har man dock en del tunga avbräck då bland annat Nugent-Hopkins och Puljujärvi förväntas missa matchen, något som gör att McDavid, Draisaitl och Kane får dra ett ännu större lass offensivt, och då bredden inte är lika bra så är risken att det blir för tufft här.
Utöver Nugent-Hopkins och Puljujärvi förväntas Barrie, Kassian och Russell saknas.

Calgary har en bättre bredd än gästerna och då man även trivs på hemmaplan samt har ett klart bättre skadeläge så är det mycket som talar för att det blir hemmaseger här.

Vladar (Unconfirmed) - Smith (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip