Calgary ligger illa till i matchserien mot Edmonton då gästerna har 1-3 i matcher, och här riskerar man att åka ur.

Calgary gick en tuff åttondelsfinal mot Dallas där man till slut vann med 4-3 i matcher, och det efter att man vann game 7 med 3-2 efter förlängning. Nu mot Edmonton har man haft det tufft då man efter vinsten i den första matchen förlorat tre raka, vilket gjort att man nu behöver vinna tre raka matcher för att ta sig vidare.

I laget har man starka namn som Gaudreau, Lindholm, Tkachuk och Mangiapane för att nämna några, så det finns hög kvalitet. Man har dock inte samma spets som gästerna, något som visat sig avgöra matcher, och här tror jag dessvärre att säsongen tar slut.
Monahan förväntas missa matchen.

Edmonton hade problem mot LA Kings i åttondelsfinalen då det hela avgjordes i en game 7, men där klev man fram och vann med 2-0.
Nu mot Calgary har man verkligen fått fart på offensiven då man i de fyra matcherna gjort 20 mål, vilket är ett snitt på fem matcher.
Samtidigt har Smith i kassen steppat upp, vilket gjort att man har matchboll här.

I laget har man grym spets i McDavid och Draisaitl som öser in poäng för laget, och de är uppe i 25 respektive 22 poäng på sina elva slutspelsmatcher, vilket är makalösa siffror. Där bakom finns det även en bra bredd, och med tanke på spetsen så tycker jag att man blir för underskattade här.

Edmonton har stjärnor i McDavid och Draisaitl som kan avgöra matcher på egen hand, vilket man visat både under grundserien och i slutspelet, och här tror jag att man vinner och tar sig vidare till nästa runda.

Markström (Unconfirmed) - Smith (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip