Calgary Flames - Edmonton Oilers

Goalies: Elliot (probable) vs Talbot (probable)

Repris från matchen i torsdags när Flames ställs mot Oilers igen. Den gången rekade jag Oilers DnB, vilket satt efter att Oilers och McDavid fullständigt körde över Flames med hela 7-4. Får vi en repris i natt när Oilers istället gästar Flames?

Nej det vill jag inte påstå. Inte en sådan öppen och galen match som det var senast iallafall. Flames tycker jag i grunden är ett helt okej lag som kommer vara med och slåss om sista Wild Card-platsen men det systes att man var aningen osynkade mot Oilers i första matchen. Oilers är bra, det sa jag då och står fast vid, men efter många dåliga byten och en del turnovers gav man inte riktigt Brian Elliot någon fair chans att rädda laget.

Jag tror Flames återvände hem i natt med en annan mentalitet där man kommer vara noggrannare med att inte bjuda detta offensivt farliga Oilers få dessa udd-man-rushes. Byterna är oerhört viktiga att man gör vid rätt tillfälle så man inte bjuder Oilers på massa frilägen som skedde i Edmonton.

Ni kanske inte håller med här och att resonera i ett underspel efter att lagen spelat en 7-4-match för två dagar sen, men jag tror verkligen Flames kommer fokusera på detta och då bör man även ha bra chans till en vinst. Flames som i vanliga fall har en av ligans bästa backuppsättningar i min åsikt.

Nä nattens spel blir alltså

Calgary Flames - Edmonton Oilers U 6.0 mål (insatsen tillbaka vid exakt 6 mål) @ 1.714 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip