Calgary Flames - Tampa Bay Lightning

Goalies: Johnson (probable) vs Bishop (probable)

Calgary Flames har kommit igång rejält och laget har radat upp segrar sedan Johnny Gaudreau kommit tillbaka från skada. Nu står man på 6 raka vinster efter att man 6-2 besegrat Winnipeg Jets för 3 dagar sedan. Laget är imponerade 8-1-1 senaste 10 och Chad Johnson har varit fenomenal och är inne i ett så kallat stim.

Tampa Bay Lightning däremot har varit raka motsatsen. Sedan Steven Stamkos diagnoserades och försvunnit från lineup har laget fallit likt en sten. Man har endast vunnit 2 av de 10 senaste matcherna man spelat med ett record på 2-7-1. Senast mot Pittsburgh Penguins för 3 dagar sedan spelade man dock bra men tappade i tredje perioden sin 3-2 ledning till slutresultatet 3-4.

Detta är två lag med motsatta formkurvor, och nattens spel kommer ses som lite konstigt. Jag tror nämligen på Tampa Bay här. Detta är trots allt NHL och känslan säger att det är dags för Bolts att få islossning. Man brukar trivas mot Flames med ett 7-3-0 senaste 10 mötena och ett målsnitt på 3.10 mål/match. Detta Flames som jag tycker presterar över sin förmåga just för tillfället. Båda lagen är utvilade och då ska Bolts vara numret större. Hemmais visst för Flames men Flames har ändå inte varit speciellt dominanta inne i Scotiabank Saddledome i år!

Bolts är just nu underdogs till över 2 gånger pengarna och det är ett odds som är klart spelvärt och jag testar.

Nattens spel blir alltså


Tampa Bay Lightning ML @ 2.11 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip