Calgary Flames - Vancouver Canucks

Goalies: Hiller (probable) vs Markström (probable)

I vänder oss till Kanada i natt när Canucks gästar Flames i ett divisionsmöte där båda lagen måste vinna.

Calgary Flames har haft problem på slutet, speciellt med defensiven som varit den stora anledningen till att man förlorat 3 raka matcher. Karri Ramo som tagit över förstaspaden i år är på IR vilket inte varit något positivt heller. Senast föll man Minnesota Wild med 5-3 i en match där man fick jobba från underläge från början till slut. Wild hade en stabil 3-0 ledning och man tog hem 2 poäng kontrollerat.

Vancouver Canucks är i samma position som Flames och man har även de 3 raka förluster. Man föll senast igår med 5-2 mot Anaheim Ducks på hemmais. En match som man brukar ha svårt i. Canucks var med eller mindre utspelade och det är inte mycket som talar för laget i år heller.
Laget är svaga 3-6-1 senaste 10 matcherna.

I natt spelar Canucks B2B vs ett nytt lag man haft tufft mot. Flames var de som skickade ur Canucks förra året i slutspelet och man har förlorat 7/10 senaste mötena lagen emellan. Ett Flames där offensiven fortfarande sitter bör ha mer energi än Canucks i natt och bör ha goda chanser att hitta nät 3 gånger bakom Markström.

Jag kommer därför spela

Calgary Flames Ö 2.5 mål @ 1.74 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip