Härlig omgång i NHL inatt då vi bjuds på flertalet matcher, och här har jag hittat ett spel i matchen mellan Calgary och Montreal.

Calgary kommer från en seger mot just Montreal där man vann med 2-1, och det var Leivo som klev fram då han gjorde båda lagets mål.
Spelmässigt så gjorde man en solid insats då man bara släppte till 18 skott mot den egna kassen, så insatsen var riktigt bra.

I truppen finns det en hel del kvalitet i form av Lindholm, Gaudreau, Monahan, Tkachuk samt Giordano, så laget håller absolut en bra nivå.
Hittills så har det blivit tolv segrar på 27 matcher, en siffra som är okej men inte mer.
Man har dock gjort 16 matcher på bortaplan där det bara blivit sex segrar, och det är där man haft det klart svårast att plocka poäng.
Nu är det hemmaplan och där har man vunnit sex av elva matcher, och det är ett bra facit. Defensiven har också sett klart bättre ut på hemmaplan, och här tycker jag man blir väl stora underdogs.
Saknas gör Nordström.

Montreal förlorade med 2-1 i det senaste mötet mot Calgary där man var det svagare laget, och man mötte ett för dagen bättre motstånd.
Inledning på säsongen var stark då man plockade en hel del poäng, och spelet såg riktigt bra ut.
Nu på slutet har det dock inte gått alls lika bra då man bara vunnit tre av sina tio senaste matcher, och det är såklart ett väldigt svagt facit.

Truppen är rätt intressanta med spelare som Drouin, Toffoli, Gallagher, Anderson och Suzuki för att nämna några, så som lag håller man precis som hemmalaget en bra nivå.

Nu är det bortamatch som gäller och där öppnade man även säsongen starkt då man tog en hel del segrar. Det har dock gått väldigt knackigt den senaste tiden och i de sju senaste bortamatcherna har det bara blivit en enda seger, så formen är allt annat än bra, och jag köper inte att man ska vara ganska klara favoriter här.
Saknas gör Chiarot.

Calgary får spela på hemmaplan och trots det är man rätt klara underdogs i matchen, något jag inte köper då matchen känns klart jämnare än så, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Markström (Unconfirmed) - Price (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip