Riktigt härlig natt med massor av NHL, och för oss hockeynördar finns det väl inget bättre?. Jag har kollat närmare på Calgary som gästas av NJ Devils, och jag har min idé klar.

Calgary studsade tillbaka senast då man slog Arizona med 4-3 efter förlängning. Innan dess blev det förlust borta mot Washington.
Man låg under med 1-3 med 3.5 minut kvar senast, men lyckades alltså både reducera, kvittera och sedan avgöra. Otroligt skönt för laget och man lär fått en rejäl boost i självförtroendet.
På hemmaplan har man visat upp ett klart bättre spel än på resande fot, då man vunnit 5/7 hemma och 4/11 borta.
Offensivt så finns det riktigt bra spets i laget, och hemmafördelen i matchen är stor.

NJ Devils kommer med två raka segrar och spelet ser bättre ut än vad det gjorde tidigare. Senast blev det en 1-2 vinst på straffar där både Boqvist och Gusev satte sina.
Man har öppnat säsongen svagt och har bara spelat in tolv poäng på 13 matcher, och man har bara Ottawa och Detroit bakom sig i conferencen.
Bortaplan har inte heller varit någon succé och man har två segrar på för försök, där båda segrarna kommit de två sista matcherna.

Jag trodde att Devils skulle bli en liten outsider denna säsongen, och visst finns tid kvar. Man har dock inte övertygat hittills och jag håller Calgary som det bättre laget, och på hemmaplan tror jag man tar segern redan på ordinarie tid.

Rittich (Unconfirmed) - Blackwood (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip