Topplaget Calgary tar emot NJ Devils natten till torsdag, och här ska det råda klasskillnad.

Calgary kommer närmast från en tuff match borta mot serieettan Colorado där det blev förlust med 3-0. Man gjorde dock en riktigt bra match trots förlusten och man vann bland annat skotten med 32-46, men Kuemper i Colorados kasse stod för en urstark insats mellan stolparna.
Nu är det match hemma i Scotiabank Saddledome och där har man varit starka då man vunnit 18/28 matcher.

Senast fick Vladar vakta kassen så här bör Markström vara tillbaka och det vore ett klart plus då han gjort en stark säsong.
I laget finns det även hög kvalitet i spelare som Mangiapane, Toffoli, Lindholm, Gaudreau och Tkachuk för att nämna några, och man är det klart bättre laget i matchen.
Kylington är tveksam inför matchen.

NJ Devils spelade match så senast som natten till onsdag där man fick stryk med 6-3 mot Vancouver, en match som absolut kan sitta i benen.
Laget har en del bra spelare i form av Hughes, Hamilton och Bratt för att nämna några, men överlag håller man ingen högre nivå. Ibland blixtrar man dock till och slår bra lag, men det är framförallt på hemmaplan där man plockat 31 av sina 49 poäng.

På resande fot han man haft det extremt tufft där man bara segrar i 8/29 matcher, vilket betyder att man är ligans svagaste bortalag, och mot ett hemmastarkt Calgary bör man knappast putsa till de siffrorna.
Bernier, Blackwood, Kuokkanen, Thompson och Wood saknas i matchen.

Hemmaplansfördel, form och klass är saker som talar för hemmaseger i matchen, och här krånglar jag inte till det utan jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Markström (Unconfirmed) - Daws (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip