Calgary och Ottawa ska göra upp natten till tisdag, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

Calgary kommer från en 2-1 förlust borta mot Montreal där man överlag gjorde en bra insats, och man spelade absolut tillräckligt bra för att få med sig poäng från matchen.
Allen stod dock för en bra insats samtidigt som man var för ineffektiva framåt, och nu är det bara att gå ut och göra en bättre match här.
Formen är annars bra då man vunnit tre av sina fyra senaste matcher, och då har man bland annat slagit starka Toronto.

Nu får man spela på hemmaplan och där har man vunnit hälften av sina 20 matcher, och det är en klart godkänd siffra.
Truppen håller även en bra nivå då man har spets i spelare som Gaudreau, Monahan, Tkachuk och Lindholm, så kvalitet finns i laget.
Skadeläget ser även det bra ut då man bör kunna ställa upp med samma lag som senast, och här ska man vara numret större än gästerna.

Ottawa kommer från en 0-4 seger borta mot Montreal där Batherson hade en bra match då han stod för 2+1, och han var en av lagets bästa spelare tillsammans med målvakten Murray som räddade samtliga 23 skott han fick på sig.
Man var även effektiva framåt då man bara fick iväg 15 skott, men kunde trots det göra fyra mål.

Säsongen har annars varit tuff då man ligger sist i divisionen, och det med rätt klar marginal.
Nu är det även bortais igen och det är just där man haft problem då man enbart vunnit 6/22 matcher på resande fot, och det är ett facit som är allt annat än bra.

Truppen har annars en del intressanta spelare i Batherson, Tkachuk, Norris och Stutzle, så det finns absolut kvalitet. Man har dock en klart svagare trupp än vad Calgary har, och här är känslan att det blir alldeles för tufft.
Saknas gör Daccord, Haley, Watson och Stepan.

Calgary trivs bra på hemmais och då man gästas av ett svagt Ottawa som inte alls trivs på resande fot så ska segerchansen vara bra, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Markström (Unconfirmed) - Murray (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip