Natten till måndag bjuds vi på hockey mellan Calgary och Ottawa, och jag tror på en underhållande match.

Calgary ligger näst sist i divisionen då man spelat ihop 47 poäng hittills, och man har bara Vancouver efter sig.
Visserligen har man bara spelat 51 matcher och kikar man på Ottawa som ligger före har de spelat tre matcher fler samtidigt som de bara är två poäng före, men överlag har inte säsongen varit någon höjdare.

Kollar man på den senaste matchen så blev det förlust med 0-4 mot Winnipeg där man skapade en del lägen, men skärpan fanns inte framåt.
Just offensiven har varit sådär under säsongen då man bara gjort 132 mål hittills, och med det har man lägst målsnitt i divisionen.
Nu ställs man dock mot ett Ottawa som släpper in en hel del mål, och framåt bör man kunna hota då man faktisk har en del kvalitet offensivt i spelare som Tkachuk, Lindholm och Gaudreau för att nämna några.
Saknas gör Hanifin.

Ottawa ligger precis före Calgary i tabellen men något slutspel kommer det inte att bli för laget.
Man kommer dock med stark form då man senast slog Winnipeg med 2-4, och där stod talangen Stutzle för ett hattrick.
Detta var lagets femte seger på de sex senaste matcher, så formen är på topp, och offensivt har man visat upp ett bra spel.

Nu är det dock bortaplan igen och även om man har gjort det bra på slutet så har man varit klart bättre på hemmais, framföra defensivt då man på bortais släppt in 109 mål, något som betyder att man i snitt släpper in fyra mål per match, och känslan är att det krävs en del mål för att man ska kunna vinna matchen.
Saknas gör Daccord, Chabot, Brown, Murray, Stepan, Haley och Watson.

Calgary har haft problem med målskyttet under säsongen men nu när man ställs mot ett defensivt svagt Ottawa bör man kunna få in en del puckar. Samtidigt har Ottawa sett bra ut på slutet där man även gjort en hel del mål, något som bör kunna bädda för en målrik match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Markström (Unconfirmed) - Gustavsson (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip