Natten till söndag bjuds vi på en väldigt fin match i NHL då Calgary ska göra upp med Philadelphia, och här tror jag att gästerna kan stå upp bra i matchen.

Calgary har öppnat säsongen på ett fint sätt då man vunnit fem av sju matcher, vilket gör att man också toppar western conference.
Till denna matchen kommer man med fem raka segrar där samtliga matcher spelats på bortaplan, så det är starka papper.
Nu senast blev det 0-4 mot ett skadedrabbat Pittsburgh och där var Markström en av matchvinnarna då han räddade samtliga 45 skott han fick på sig.

Det finns en hel del kvalitet i truppen då bland annat Gaudreau, Monahan, Tkachuk, Lindholm och Mangiapane finns i laget, men här ställs man mot tufft motstånd, och jag tycker att man blir lite väl klara favoriter.


Philadelphia har precis som hemmalaget imponerat under inledningen av säsongen och totalt har det blivit fyra segrar på sex matcher, och det har resultat av nio inspelade poäng.
Man kommer från två raka segrar där man slagit Edmonton med 3-5 samt Vancouver med 1-2, och Couturier har sett bra ut då han gjort fyra poäng på dessa matcher.

Just Couturier är en av lagets bästa offensiva spelare, men det finns fler spelare då man har Farabee, Konecky och Giroux i laget samtidigt som man även fått in Atkinson till denna säsongen, så truppen håller en väldigt hög nivå, och jag tycker att man blir lite väl underskattade här.


Calgary kommer med fem raka segrar till denna matchen vilket också gör att man blir väldigt klara favoriter. Jag tycker dock det är fel då Philadelphia också har visat upp ett bra spel samtidigt som de håller en riktigt bra nivå, och jag tror att gästerna kommer stå upp bra i matchen.

Markström (Unconfirmed) - Hart (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip