Calgary mot Pittsburgh inatt och jag väljer att ta ställning för hemmalaget.

Calgary kommer från en 0-4 förlust mot Carolina där man något förvånansvärt släpper in två mål när man spelar powerplay. Nu är det dock ingen lätt uppgift att möta Carolina och här tycker jag motståndet blir något enklare. Innan dess hade man sju raka segrar där man slog lag som Toronto, Arizona och Colorado.
Hemmaplan är det som gäller här och det ser jag som en klar fördel då man spelat sina klart bästa matcher där.
Skadeläget ser också bra ut och man saknar bara ett par gubbar.

Pittsburgh vann senast då man slog LA Kings hemma med 5-4 efter straffar. Gästerna tyckte jag dock såg klart bäst ut i matchen men försvarsspelet var alldeles för dåligt.
Man gör det fortsatt bra trots flera skador, men det lär knappast rulla på så bra som det gjort, och nu blir motståndet tuffare.
Bortaplan är det som gäller här och det ser jag som ett minus för laget då man tagit 30 av sina 42 poäng just på hemmaplan.
Man saknar även fortsatt spelare som Crosby och Hörnqvist, och det är såklart stora tapp offensivt. Malkin är fortsatt tveksam till spel samtidigt som Rust också är tveksam, en spelare som gjorde två mål senast.

Hemmalaget har fördel i form av hemmaplan. Samtidigt är truppläget mycket bättre, och jag tror man visar sig bäst och vinner matchen redan på ordinarie tid.

Talbot (Confirmed) - Jarry (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip