Calgary gör upp med Seattle natten till söndag och här ska det råda klasskillnad då hemmalaget är det klart bättre laget.

Calgary är ligans formstarkaste lag sett till de tio senaste matcherna så man tagit nio segrar, vilket är riktigt starkt. Det som imponerar mest är att man vunnit med klara siffror då sju av segrarna tagits med minst två måls marginal, men i flera av matcherna har siffrorna varit större än så.

Truppen håller en riktigt bra nivå då man har namn som Tkachuk, Lindholm, Gaudreau och Mangiapane i laget, så det finns gott om spets och med tanke på form och klass ska man ha en god segerchans i matchen.

Seattle tillhör ett av de svagaste lagen i ligan och det är något man även ser i tabellen då man ligger näst sist i conferencen.
Formen är inte heller på topp då det enbart blivit två segrar på de sju senaste matcherna, och då har motståndet varit svagare än man ställs mot här.
Nu är det även bortais som gäller och där har man enbart sju segrar på 23 försök.

Truppen har några bra namn i Järnkrok, Eberle, McCann och Giordano för att nämna några. I övrigt så har man inte mycket att komma med, och här bör man väga alldeles för lätt.

Calgary är klassen bättre än Seattle och då man även har formen på topp bör detta kunna bli en ensidig historia, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Markström (Unconfirmed) - Seattle (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT


This is the stats tab
This is the post tip