Natten till fredag bjuds vi på match mellan Calgary och Vancouver, och jag har min idé klar i matchen.

Calgary kommer från en stark 6-1 seger hemma mot Ottawa, och spelmässigt var man det klart bättre laget.
Spelare som Tkachuk och Gaudreau stod för tre poäng var i matchen, och de tog revansch från matchen innan då man blev nollande av Winnipeg, det trots att man skapade en hel del lägen.

Denna säsongen kommer det inte att bli något slutspel då man inte kan nå Montreal, och det är självklart tungt för laget.
Känslan är nog ändå att man vill avsluta serien på ett bra sätt, så jag räknar med att man spinner vidare på den fina matchen senast.

Man har också haft ett bra spelschema då detta är den tredje matchen på dryga en vecka, så man har inte haft något tätt spelschema, något som bör göra gott för laget.
Även skadeläget är bra då man enbart ser ut att sakna Hanifin samtidigt som Monahan är tveksam.

Vancouver ligger sist i divisionen då man har just Calgary före sig, och det skiljer fyra poäng mellan lagen.
Nu senast blev det en klar 5-0 förlust mot Winnipeg där man inte alls kunde utmana, och spelmässigt såg man bleka ut.
Man har dock haft ett tufft spelschema då detta blir den tredje matchen på fyra dagar, och det sliter helt klart på laget.

Kollar man på truppen så har Bailey, Pettersson, Beagle, Motte, Rousell, Sutter och Virtanen saknats på slutet, och samtliga ser ut att saknas även här, så läget i laget är allt annat än bra.
Nu är det även bortaplan och där har man enbart vunnit två av sina nio senaste matcher, en siffra som är väldigt svag. Man har också bara vunnit 9/25 matcher på resande fot under säsongen, så man trivs bättre på hemmais, och här tror jag att man får det tufft.

Calgary kommer från en bra insats senast och då man haft ett klart bättre spelschema än Vancouver på slutet så bör man kunna visa sig starkast här, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Markström (Unconfirmed) - Holtby (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip