Calgary Flames - Vegas Golden Knights

Goalies: Smith (confirmed) vs Fleury (probable)

NHL är tillbaka efter cirka en veckas uppehåll med All Stars-breaket och i natt har vi ett gäng med matcher på schemat. Jag har valt att fokusera in mig i matchen mellan Calgary Flames och succélaget Vegas Golden Knights.

Calgary Flames som hade en otroligt fin form för ett tag sen med hela 7 raka vinster hade innan uppehållet verkligen marginalerna mot sig. Efter detta uppradade segrar har man åkt på 4 raka förluster, samtliga efter förlängning. Man har spelat i mina ögon helt okej, men puckarna trillade aldrig in och ineffektiviteten i matcherna har kostat laget extrapoängen. Mike Smith, som förövrigt var uttaget i Pacific-laget i All Stars (mycket välförtjänt) har varit fenomenalt bra och tillsammans med ett starkt defensivt Flames har han återgott till hans storform han hade för några år sedan. Senast föll man med 4-3 efter straffar mot Edmonton Oilers när man valde att vila Smith.

Vegas Golden Knights går från klarhet till klarhet. Laget toppar nu hela NHL och mycket sitter i deras starka lagmoral. Man spelar riktigt bra tillsammans även om man på papperet inte har det starkaste laget. Man har 5 vinster de senaste 10 matcherna. Senast föll man lite oväntat hemma mot NY Islanders med 2-1 och i natt ger man sig ut på en lång roadtrip. Marc Andre Fleury har likt Smith i Flames, varit den stora huvudfiguren i laget med sitt 12-4-2 record i år med ett GAA på sjukt bra 1.77 och SV% .942. Bara för att sätta grädden på moset så vann han även skill competition under All Stars braket med sina 14 raka räddningar.

Nej i natt har vi enligt mig två lag där en drös av spelare kommer från All-Star uppehållet. Det kan vara lite segt att komma upp i tävlingstempo dirket och samtidigt har vi två toppmålvakter som båda varit de två bästa i Pacific Division. Tycker ofta bolagen överskattar Vegas matcher och sätter alltid höga totallinor då man ofta spelade över i början av säsongen. Det måste då komma ihågs att man hade stora skadebeskymmer på målvaktssidan och med Fleury i laget har man en helt annan trygghet. Jag tror vi får en riktigt jämn och tajt match här i natt och spelar därför

Match: Calgary Flames - Vegas Golden Knights
Spel: Under 6,0 mål (inklusive OT/SO)
Odds: 1.80
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 03:00

Detta innebär att vi får pengarna tillbaka vid exakt 6 mål i matchen och vinner på spelet vid mindre än 6 mål. Förlorar givetvis om det blir mer än 6 mål i matchen inklusive förlängning och straffar.

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip