Två matcher ska spelas i NHL natten mot tisdag, och jag har hittat ett spel i matchen mellan Calgary och Washington.

Calgary kommer med två raka segrar i ryggen där man senast slog Montreal med 5-2, och svensken Backlund stod för 2+1 i matchen.
Innan dess blev det seger mot Vegas med 4-1, så efter några förluster så har man vänt på vinnarspåret igen, men det ska sägas att motståndet i förlustmatcherna varit riktigt bra.

I laget har man Kadri, Huberdeau, Kuzmenko och Coleman för att ta några av de farliga spelarna offensivt, så det finns en hel del bredd i truppen, och även om man inte övertygat helt under säsongen så tycker jag man blir rättfärdiga favoriter här.
Dube och Zary saknas samtidigt som Markström är ett frågetecken

Washington förlänger inte sin segersvit

Washington har precis som hemmalaget tagit två raka segrar mot Seattle och Vancouver. Båda matcherna har slutat 1-2 och som flera gånger tidigare imponerar Charlie Lundgren i kassen, och han gör det klart bättre än sin kollega Kuemper.
Detta blir femte bortamatchen på en vecka så det är inte enkelt att bara gå ut och leverera match efter match, och det ska dessutom sägas att man gör sina bästa matcher hemma.

Det finns en del bra spelare i truppen i form av Oshie, Carlson, Ovechkin och Strome. Överlag tycker jag dock inte truppen är särskilt stark och jämför man med Calgary så finns det inte samma kvalitet, något jag tror kan bli avgörande i matchen.
Bäckström saknas i matchen.

Wolf (Unconfirmed) - Lindgren (Unconfirmed)

Speltips: 1 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip