Ett nytt hett möte väntar mellan Carolina och Boston, och jag har min idé klar i matchen.

Carolina avfärdade NY Rangers i play-in på ett klart imponerande sett. Man vann med 3-0 i matcher och visade upp ett riktigt vasst offensivt spel.
Spelare som Svechnikov, Aho och Teravainen såg lysande ut, och de var också inblandad i de flesta målen i matchserien.

I första matchen mot Boston blev det förlust med 4-3 efter förlängning, och man hade det tufft i två perioder. Man lyckades dock hålla sig kvar i matchen, men överlag så vann Boston rättvist.

Senast blev det revansch då man vann med 2-3, och det var återigen toppspelarna som visade vägen.
Man sitter på en bred offensiv och Boston har visat sig vara sårbara bakåt, och man bör kunna fortsätta göra en del mål i matcherna.

Skada finns på Pesce. Tveksam inför matchen är Edmundson.

Boston såg svagt ut i seedningsgruppen då man förlorade samtliga tre matcherna, och det var framförallt för att offensiven inte riktigt funkade.
Man har dock sett bättre ut i matcherna mot Carolina, och det har då också trillar in puckar framåt.

Spelare som Bergeron, Marchand och Pastrnak är en stor anledning då dessa spelare höjt sig, och det är också spelare som ska producera framåt.
Nu saknas eventuellt Pastrnak här precis som senast, men man visade fortsatt att man har en stark offensiv då man fick iväg 35 skott på mål, och Mrazek i motståndarkassen stod för en bra match.
I övrigt saknas Miller.

Båda lagen sitter på en riktigt bra offensiv, och precis som i tidigare matcher tror jag på en hel del mål, vilket gör att jag går på överspelet i matchen.

Mrazek (Unconfirmed) - Halak (Unconfirmed)

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u till oddset 1.64 hos Casumo , Unibet & LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip