Toppmatch i NHL under söndagskvällen då Carolina tar emot Boston, och här har jag hittat ett spel.

Carolina ligger tvåa i conferencen och man har vunnit hela 31/48 matcher, papper som är riktigt starka.
Inför denna matchen har man tagit fyra raka segrar där man slagit Minnesota, NY Islanders, Dallas och San José, så motståndet har även varit rätt tufft.
Mot San José senast såg man ut att gå mot en förlust men man visade upp en stark moral då man trots 2-4 i baken med bara 1,5 minut kvar både lyckades reducera och kvittera, och när Necas avgjorde tidigt i förlängningen så var vändningen ett faktum.

Med den segern bör självförtroendet ha fått sig ytterligare en boost, och då man möter ett Boston som lär vara något slitet bör spelare som Aho och Svechnikov kunna leda laget till seger.
Kase och Pacioretty saknas samtidigt som Slavin är tveksam. M

Boston är laget som imponerat klart mest av samtliga lag hittills då man vunnit 38/49 matcher, och man toppar ligan elva poäng före just Carolina.
Nu senast gick man en tuff match mot Florida som gick till förlängning, och där fick man se sig besegrade när Reinhart skickade in segerpucken för Florida.
Den matchen spelades även natten mot söndagen, så här har man inte ens ett dygn på sig att ladda om, vilket är en klar nackdel.

I laget finns det riktigt bra klass då man har en av ligans bästa målvakt i Ullmark, och då Swayman spelade senast bör han starta här.
Man har även namn som Pastrnak, Marchand och Bergeron, så i grunden är man minst lika bra som hemmalaget, men med tanke på att detta blir andra matchen inom ett dygn så tror jag klart mest på hemmaseger.
DeBrusk och Nosek saknas i matchen.

Raanta (Unconfirmed) - Swayman (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip