Härligt med en kvällsmatch i NHL då Carolina och Chicago spelar klockan 19:00 svensk tid, och jag tar ställning för hemmalaget i matchen.

Carolina kommer till denna match med tre raka förluster i bagaget, något oväntat enligt mig. Samtliga förluster har dock kommit på bortaplan. Senast blev det 4-3 efter förläning då man tappade en 1-3 ledningen efter första perioden. Trots att man var det klart bättre laget i tredje perioden lyckades man inte få in pucken, men skönt att man får med sig poäng.
Nu är det hemmaplan som gäller och där har man vunnit tre av fyra matcher.
Hamilton, Teravainen och Aho är några av stjärnorna i laget, men även spelare som Dzingel och Haula har anslutit inför säsongen för att ge laget mer bredd. Man är det bättre laget i denna match och på hemmaplan ska segerchansen vara bra.

Chicago fortsätter sin kräftgång och man ligger näst sist i conferencen. Man har bara vunnit två av sina åtta matcher hittills. Man är dock inte tillräckligt bra denna säsong, framförallt inte om man kollar på bredden i truppen.
Senast förlorade man hemma mot Philadelphia med 1-4 där Lehner fick släpp fyra puckar.
Man har en bit upp till hemmalagets kvalitet och nu när man spelar borta så tror jag att man får det tufft att få med sig några poäng från denna matchen då hemmalaget vill vända den negativa trenden.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT