Natten till onsdag ska Carolina göra upp med Chicago, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

Carolina mötte just Chicago i sin senaste match och där blev det seger med klara 5-2. Spelmässigt så var man klart bättre i matchen, och man vann tex skotten med klara 38-17.
Detta var lagets fjärde raka seger så formen är bra, och man går mot att vinna divisionen, något som gör att man får enklare motstånd i slutspelet.
Det är dock inte helt klart än, så det gäller att ta några segrar till för att säkra förstaplatsen.

Truppen är urstark då spelare som Teravainen, Aho, Svechnikov, Hamilton och Trocheck finns i laget, så som lag håller en en riktigt bra nivå.
Skadeläget ser också bra ut då man bara ser ut att sakna Martinook och McGinn samtidigt som Paquette är tveksam.

Nu är det ännu en hemmamatch och där har man visat sig svårslagna då man vunnit 19/26 matcher, och här tror jag att man tar en ny seger.

Chicago var inte alls med senast och man klart sämre än Carolina.
Formen är även den högst tveksam då man kommer med fem raka förluster till denna matchen där också defensiven varit svag då man släppt in 24 mål på dessa matcher.

Man är också helt ute ur slutspelsracet då man inte har något möjlighet att nå fjärdeplatsen i divisionen, så nu är det bara att spela av de fyra sista matcherna.
Nu är det även bortamatch precis som senast och där har man sett svagt ut under säsongen då man bara vunnit 10/26 matcher, och här är känslan att man återigen får det tufft.

Carolina slåss fortsatt om förstaplatsen i divisionen och då man gästas av ett Chicago som inte kommer nå slutspel så bör motivationen vara högre hos hemmalaget, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Nedeljkovic (Unconfirmed) - Lankinen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT



This is the stats tab
This is the post tip