Toppen mot botten ska göra upp natten till lördag då Carolina tar emot Chicago, och här bör det bli en bekväm seger för hemmalaget.

Carolina har ångat på rejält inledningsvis och efter de sex matcher man spelat så har samtliga slutat med segrar, och spelet har sett bra ut.
Man har slagit bra motstånd i NY Islanders, Nashville och Boston, och det är lag som håller en bra nivå.
Nu senast blev det 3-0 hemma mot just Boston där man gjorde en bra match defensivt, och hela laget stod för en bra insats.

Truppen är en av de bästa i hela ligan då man har spelare som Teravainen, Aho, Trocheck, Svechnikov och Necas i laget samtidigt som man även har en väldigt bra bred.
Nu är det match dygnet efter den senaste matchen vilket betyder att man inte fått lika mycket vila som gästerna, men jag tror inte det spelar någon roll då man håller en helt annan nivå än gästerna.

Chicago inkasserade en ny förlust senast då man förlorade med 2-3 mot Toronto efter förlängning, och det positiva var väl att man fick med sig poäng.
Man har hunnit med att göra sju matcher hittills och man har fortfarande inte vunnit någon match, och det har bara blivit två inspelade poäng, något som är väldigt svagt.

En bidragande orsak till den svaga inledningen förutom spelet är truppläget då man haft flera spelare borta, och då bredden inte är särskilt bra så har det fått en stor effekt.
Till denna matchen ser det fortsatt jobbigt ut då Jones och Kalynuk saknas samtidigt som Stillman, Khaira, Borgström och Kane är tveksamma, och här tror jag att man åker på en ny förlust mot riktigt tufft motstånd.

Carolina tillhör ett av de bästa lagen i ligan och då formen är på topp efter sex raka segrar så bör man vara huvudet högre än gästerna, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Andersen (Unconfirmed) - Lankinen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip