Toppen mot botten ska göra upp här då Carolina gästas av Columbus, och jag tror klart mest på hemmalaget.

Carolina har gjort en riktigt fin säsong hittills då man toppar Central Division med 73 inspelade poäng på 50 matcher, och man ligger före lag som Florida, Tampay Bay och Nashville.
Man är redan nu klara för slutspel men det gäller att inte slappna av för vinner man divisionen så slipper man möta Florida eller Tampa Bay direkt, och det är nog något man gärna undviker.

Truppmässigt så tillhör man de bästa lagen i ligan då man har spets i spelare som Aho, Necas, Svechnikov och Hamilton för att nämna några.
Man har även fått tillbaka Teravainen efter en tids frånvaro och det är något som spetsar offensiven rejält, och här tror jag att man bara visar sig bäst.
Saknas gör McGinn och Mrazek samtidigt som Fast och Martinook är tveksamma.

Columbus bröt sin nio matchers långa förlustsvit senast då man slog Detroit hemma med 1-0. Det krävdes dock straffar för att avgöra tillställningen, och matchen kunde slutat hur som helst.
Säsongen hittills har varit en stor besvikelse och med bara 16 segrar på 51 matcher så är man jumbo i divisionen, och slutspel kommer det inte att bli framöver.

Kollar man på truppen så finns det en hel del intressanta spelare i Laine, Domi, Atkinson, Björkstrand och Roslovic, så som lag är man helt okej, men man har helt enkelt inte kommit upp i nivå.
Nu är det också bortais och där har man nio raka förluster och då man ställs mot riktigt tufft motstånd så är känslan att man åker på sin tionde raka förlust på resande fot här.
Saknas gör Werenski, Laine och Korpisalo samtidigt som Dalpe är tveksam, så skadeläget är tufft.

Carolina håller en klart högre nivå än gästerna och då man även slåss om förstaplatsen i divisionen så tror jag att man bara visar sig starkast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Nedeljkovic (Likely) - Merzlikins (Confirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip