Carolina och Dallas ska göra upp natten till måndag, och här tror jag på revansch för hemmalaget.

Carolina kommer från en 2-3 förlust mot just Dallas där man tappade 2-1 till 2-3, något som inte kändes helt rättvist.
Man gjorde en bra match då man skapade en hel del lägen, något som 43-25 i skott också visade. Man jagade kvittering i den tredje perioden, men man hade otroligt svårt att få in pucken.
Hittills har annars säsongen varit bra då man ligger trea i divisionen.

Truppen håller en hög nivå då man har spelare som Aho, Svechnikov, Staal, Necas och Hamilton, så det finns en hel del kvalitet i laget, och här bör man vara riktigt sugna på revansch.
Nu är det en ny hemmamatch och där har man vunnit 11/16 matcher, så normalt är det svårt som gästande lag att komma och plocka segrar.
Saknas gör Teravainen.

Dallas fick med sig samtliga två poäng senast mot mötet med Carolina, och det var framförallt tack vare ett riktigt bra målvaktspel från Oettinger.
Detta var lagets andra raka seger på bortaplan nu då man innan dess slog Nashville, och där spelade man bra.
Säsongen hittills har dock varit en besvikelse då man bara vunnit 13/35 matcher, en siffra som är riktigt svag sett till lagets nivå.

Truppen har en del intressanta spelare i Benn, Pavelski och Guryanov, så det finns kvalitet i laget.
Man har även spelare som Seguin, Radulov och Hintz i laget, och det är spelare som även den håller en riktigt bra nivå.
De två förstnämnda saknas fortfarande samtidigt som Hintz är tveksam till denna matchen. Då Johns och Kiviranta även dem ser ut att saknas så är truppläget allt annat än bra, och jag har svårt att se att man löser en ny seger här.

Carolina håller en högre nivå än vad gästande Dallas gör, och då skadeläget även är klart bättre så tror jag att man tar revansch här, något som gör att jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Nedeljkovic (Unconfirmed) - Khudobin (Unconfirmed)

Speltips:1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip