Kvällsmatch i NHL på söndagen då Carolina gästas av ett skadedrabbat Edmonton.

Carolina kommer från en fin 5-2 seger hemma mot NJ Devils där man visade upp ett bra offensivt spel. Svechnikov gjorde mål igen och han har redan nu gjort fler mål på 57 matcher än vad han gjorde under hela förra säsongen.
Nu har man vunnit tre av sina fyra senaste matcher, så formen ser ut att bibehållas trots förlusten mot Dallas. Förlusten kom dock på bortaplan och där har man inte alls varit lika lyckosamma som hemma, något som gäller här.
Med spelare som Aho, Svechnikov och Teravainen i laget så har man bra spets i truppen, och här tycker jag man ska ha bra chans på hemmaplan.
Hamilton är fortsatt skadad för laget.

Edmonton kommer från en 1-4 seger mot Florida i en match som var jämn. De två sista målen kom i öppen kasse, så det såg bättre ut på tavlan än det var. Med tanke på att matchen spelades under lördagskvällen så får man en klart kortare vila än hemmalaget, något som kan sitta i benen.
Man gör det dock riktigt bra hittills denna säsongen då man ligger femma i western conference, före lag som Arizona och Nashville.
Man har dock en del skadebekymmer då McDavid är skadad och det är såklart ett gigantiskt avbräck då han står för extremt mycket offensivt tillsammans med Draisaitl. Kassian är även borta då han är avstängd, och med Nygård, Neal och Russell borta sedan tidigare så är skadeläget allt annat än bra just nu.

Carolina har inte alla lika stora skadebekymmer som gästerna, och då man spelar på hemmaplan här så tror jag man visar sig bäst och vinner matchen redan på ordinarie tid.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos 888sport , Casumo , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip