Conferencefinaler väntar i NHL när Carolina gör upp med Florida, och här blir gästerna underskattade.

Carolina har genom slutspelsträdet slagit NY Islanders och NJ Devils där man vann med 4-1 i matcher mot de sistnämnda efter att man lyckats stänga ner dem fullständigt offensivt.
Under slutspelet har man även haft Teravainen och Svechnikov borta vilket gör det än mer imponerande då man offensivt inte ser jättestarka utan dem.

Till denna matchen finns det dock en chans att Teravainen och tillbaka vilket såklart stärker upp offensiven. Man möter dock ett lag som imponerat stort i slutspelet, och man kommer få slita hårt för segern.
Svechnikov, Kase och Pacioretty saknas.

Florida underskattade

Efter att Florida slutat åtta i grundserien har man fått möts tufft motstånd där man först slog ut sylvassa Boston med 4-3 i matcher. Därefter skickade man Toronto på semester efter ett man vann med 4-1 i matcher, så jämfört med hemmalaget så har man haft en betydligt tuffare resa, och det blir inte tuffare motstånd här.

Ser man på laget har man namn som Tkachuk och Verhaeghe som fortsatt leverera stark även i slutspelet. Utöver dem har man Barkov, Reinhart och Bennett samt en Bobrovsky i målet som växlat upp, och man har helt klart kvalitet nog för att lösa en seger här.
Hörnqvist och Knight saknas.

Florida blir underdogs i matchen men här ska man inte sågas av helt då man imponerat stort, och jag går på en dubbelchans i matchen.

Andersen (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip