Efter maratonmatchen senast är det dags för Carolina och Florida att göra upp på nytt, och som vanligt i detta slutspel går det inte räkna bort Florida.

Carolina förlorade matchen senast med 2-3 efter förlängning, en förlust som lär ha stukat självförtroende då man förlorade först i den fjärde övertidsperioden, så det blev en lång kamp för båda lagen.
Man har dock varit bra hittills i slutspelet så trots förlusten är det ingen fara på taket.

Senast fick man tillbaka Teravainen och det är ett tillskott man behöver offensivt då man inte ser jättestarka ut även om det finns namn som Aho, Necas och Jarvis. Bortfallet på Svechnikov är dock tungt för spetsen framåt, och min känsla är att man återigen kan få problem.
Utöver Svechnikov saknas Pacioretty och Kase.

Florida fortsätter leverera i slutspelet

Florida var uträknade på förhand mot både Boston och Toronto, vilket inte var konstigt då man precis klarade sig till slutspel. Väl i slutspelet har man dock växlat upp rejält och man både slog ut både Boston och Toronto.
I första matchen mot Carolina tog man även där en ny seger och förlängde sin segersvit på bortaplan till sju matcher, och i slutspelet har man bara förlorat en enda gång på resande fot.

Senast var det stjärnan Matthew Tkachuk som avgjorde i förlängningen och det är något som inte förvånar då han varit riktigt bra hela säsongen, och hittills har det blivit 17 poäng från hans klubba i slutspelet. Det finns dock gott om andra bra spelare som Barkov, Verhaeghe och Reinhart, och jag blir inte alls förvånad om man vinner även här.
Knight och Hörnqvist saknas.

Florida har imponerat under hela slutspelet och detta känns som en vidöppen match, och jag tror mest på underdogen Florida här.

Andersen (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip