Fem raka segrar har det blivit för ett formtoppat Carolina, och i flera av matcherna har motståndet varit av hög klass.
Bland annat slog man urstarka Boston senast med 4-1, ett Boston som visserligen var b2b, men segern togs klart rättvist då insatsen var riktigt bra.
32 segrar på 49 matcher har det blivit och det gör även att man är tvåa i tabellen bakom just Boston, så man har verkligen levererat under säsongen.

Kase och Pacioretty saknas samtidigt som Slavin är ett frågetecken, och man vill givetvis ha en skadefri trupp.
Även att det är kännbara avbräck så har man en bred trupp med Burns, Aho, Necas, Svechnikov och Teravainen, och man visade senast att man klarar sig bra trots några skador i truppen.

LA Kings gör en fin säsong hittills då man ligger på en femteplats i conferencen, och man är i allra högsta grad med i kampen om en slutspelsplats.
Efter tre raka segrar blev det dock förlust mot Tampa Bay senast med 5-2, och man visade upp brister defensivt, vilket man också sett under säsongen då man släpper in betydligt fler mål än hemmalaget.

Offensivt finns det fin kvalitet i Kempe, Kopitar, Arvidsson och Fiala, spelare som absolut kommer skapa oreda i matchen. Defensivt håller man dock inte samma nivå som hemmalaget, något som kan visa sig bli avgörande i matchen.
Kaliyev, Grundström, Moore och Vilardi saknas i matchen.

Carolina är ett klart mer komplett lag än LA Kings och då man även kommer med fin form så ska man ha goda chanser att plocka sjätte raka segern här, och jag går på hemmaseger i matchen.

Raanta (Unconfirmed) - Quick (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip