Carolina Hurricanes - MInnesota Wild

Goalies: Darling (probable) vs Stalock (confirmed)

Carolina Hurricanes är ytterligare ett lag som ser väldigt spännande ut i år och laget är betydligt bättre än vad många tror. Förra året missade man slutspelet precis på mållinjen efter att man avslutat sista tredjedelen av säsongen riktigt bra. Enligt mig var Canes ett av de absolut bästa och svårslagna lag i slutet av säsongen. Under offseason har laget gjort en del spännande signingar. Bland annat plockade man Scott Darling från Chicago Blackhawks. Darling som agerade andrakeeper bakom Corey Crawford i Hawks var enligt mig en av ligans absolut bästa målvakter och hade om jag inte minns fel top 3 bäst räddningsprocent i ligan förra året. Nu är det dags för honom att ta rollen som förstamålvakt och Canes är ett perfekt lag att göra det i.

Som jag sa inför säsongen satte jag ett stort frågetecken på Wild inför säsongen. Jag tyckte man fick lite bevis på detta redan första matchen då Wild föll mot Detroit Red Wings på bortais. En match där man inledde bra men inte kunde få pucken i mål. Visserligen hade man två bortdömda mål, men Wings vann den matchen rättvist enligt mig. Devan Dubnyk var lagets bästa spelare och räddade Wild flera gången under matchen. I natt förväntas Alex Stalock start vilket såklart är ett positivt tecken för Canes. Zack Parise är fortfarande day-to-day.

Nej jag gillar verkligen Canes i år och laget var riktigt svårspelat inne i PNC Arena förra året. Scott Darling bör införa ett stabilt målvaktsspel vilket gör att man har stor edge mot Stalock. Wild imponerade inte alls i första matchen och därför vinner Canes i natt.

Nattens spel blir därför

Match: Carolina Hurricanes - Minnesota Wild
Spel: 1 money line
Odds: 1.83
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00


För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip