Carolina och Nashville ska göra upp för andra gången på två dagar, och här har jag min idé klar.

Carolina vann senast mot Nashville med 4-1 där man stod för en bra insats, speciellt defensivt då man bara släppte till 20 skott på mål.
Mrazek stod även han för en bra insats då han bara släppte ett skott förbi sig.
Säsongen hittills har varit riktigt bra då man leder divisionen efter att man spelat ihop 60 poäng, och då ligger man före lag som Tampa Bay och Florida.

Nu är det en ny hemmamatch och där har man varit riktigt starka då man vunnit 15/22 matcher, så detta kommer inte bli någon lätt match för gästerna.
Truppen är också väldigt stark då man har spelare som Svechnikov, Hamilton, Aho och Trocheck, så laget håller en riktigt hög nivå, och här bör man vunnit sig starkast.
Saknas gör Teravainen och McGinn.

Nashville kunde inte utmana i den senaste matchen mot Carolina där det blev en 4-1 förlust, och det sakandes helt klart spets framåt.
Det är inte konstigt så skadelistan än väldigt lång, och man saknar spelare som Forsberg, Tolvanen, Fabbro och Borowiecki för att nämna några, men det finns fler spelare som kommer saknas i matchen här.

Nu är det bortaplan som gäller och där har man vunnit 11/23 matcher, ett facit som är helt okej. Med tanke på skadeläget så har man dock tappat både i spets och bredd i laget, något vi fick se senast då man hade problem att skapa lägen framåt, och här tror jag man återigen får det svårt.

Carolina är det vassare laget i matchen och då man också har ett klart bättre skadeläge så bör man visa sig starkast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Nedeljkovic (Unconfirmed) - Saros (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip