Dags för game 2 mellan Carolina och Nashville i åttondelsfinalen, och här har jag min idé klar.

Carolina vann den första matchen med 5-2 där man stod för en väldigt bra insats, och det var inget snack om att man förtjänade vinsten.
Man visade även upp att man har en bra bredd då man trots att Sebastian Aho klev av poänglös och Teravainen bara stod för ett mål kunde göra fem stycken, så man har flera spelare som kan producera framåt.

Förutom tidigare nämnda Teravainen och Aho så finns spelare som Hamilton, Svechnikov, Staal, Necas och Trocheck i laget, så som lag har man både en vass spets men också en bra bredd.

Nu är det dags för en ny match på hemmais och där har det blivit sju segrar på de åtta senaste matcherna, så man trivs väldigt bra i PNC Arena.
Man har även vunnit samtliga fem hemmamatcher man spelat mot just Nashville denna säsongen, så man har helt klart ett mentalt övertag, och här är känslan att man visar sig starkast igen.
Saknas gör Paquette.

Nashville slutade fyra i divisionen och med det knep man den sista slutspelsplatsen. Kikar man på grundserien så var väl inte den någon höjdare även om man spelade upp sig på slutet, och hittills har man inte alls visat upp samma nivå som Carolina.
Nu senast blev det förlust med 5-2 där man hade 2-2 efter två perioder, men man orkade inte hänga med matchen ut.

Kikar man på truppen så finns det en del klass i Forsberg, Johansen, Arvidsson, Josi och Ellis för att nämna några, men överlag så håller man inte samma nivå som de bästa lagen.
Flera spelare har även inte kommit upp i den nivån man kan, och här är känslan att man återigen får det tufft.
Saknas gör Borowiecki och Sbisa.

Carolina har en klart bättre kvalitet och bredd i truppen än vad Nashville har, något man visade senast och även lär göra här, och jag väljer jag att gå på hemmaseger i matchen.

Mrazek (Unconfirmed) - Saros (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip