Carolina gästas av NJ Devils, och detta bör sluta med hemmaseger.

Carolina kommer från en 4-1 förlust mot Dallas i en tuff match. Den avgörande faktorn i matchen var powerplay då Dallas gjorde två mål i spelformen, mål som gjorde att man gick från 1-1 till 3-1 inför sista perioden.
Innan dess tog man två raka segrar, och nu vänder man hemåt efter fyra matcher på resande fot. Hemma har man vunnit 18/28 matcher, och man trivs bra i PNC Arena.
Man ligger sexa i conferencen och nu gäller det att vinna de ”lätta” matcherna för att ta sig till slutspel, något man såklart ska göra med denna truppen då spelare som Aho, Teravainen, Svechnikov och Haula finns i laget.
Man har Hamilton och Martinook på skadelistan.

NJ Devils kommer från en 4-1 seger då man slog hopplösa Detroit på hemmaplan. Man gjorde samtliga mål i sista perioden och det är inte så konstigt då man sett Detroit göra detta flera gånger denna säsongen.
Man har vunnit tre av sina fem senaste matcher och formen är helt okej.
Nu ställer man Domingue i kassen som snittar 3.74 insläppta mål per match, och det är ett stort minus då Blackwood håller en klart högre nivå.
Man saknar fortsatt Hischier, och det är ett klart tapp offensivt. Även Vatanen saknas.

Carolina håller en klart högre nivå än gästerna och då man i allra högsta grad är inblandad i kampen om slutspel så är detta en match man ska vinna, speciellt då gästerna ställer en svag Domingue i kassen.

Mrazek (Confirmed) - Domingue (Confirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u hos 888sport , Casumo , Unibet eller LeoVegas // TT