Kvartsfinal mellan Carolina och NJ Devils väntar natten mot torsdag, och med ett par tunga avbräck för hemmalaget känns inte en bortaseger helt omöjlig.

Carolina tog sig igenom åttondelsfinalen genom att slå NY Islanders med 4-2 i matcher. Detta var dock ett av de svagaste lagen, om inte det svagaste laget som tog sig till slutspel, så det är helt annat motstånd nu.
Visst att man vann klart rättvist sett till hur matcherna säg ut, men det lär krävas klart bättre insatser här.

Man har en fin bredd i truppen och det vinner man mycket matcher på. Spetsen är dock ett frågetecken då namn som Teravainen och Svechnikov fortsatt förväntas vara out, och även om man har Necas och Aho så ser offensiven en aning trubbig ut, och detta lär inte bli någon enkel uppgift för laget.
Utöver Teravainen och Svechnikov förväntas Kase och Pacioretty saknas samtidigt som Drury är ett frågetecken.

NJ Devils segerchanser goda

NJ Devils har sett riktigt bra ut under säsongen och tredjeplats i conferencen imponerar verkligen.
I matchserien mot NY Rangers gick det tills game 7 där man klev ut och vann med 4-0, och förutom ett bra defensivt arbete gjorde Schmid återigen en riktigt bra insats i kassen, så där har man en joker.

Ser man på matchserien nu kontra matchserien mot NY Rangers så ser det knappast tuffare ut då man mötte en riktigt namnkunnigt NY Rangers, som dessutom hade samtliga stjärnor tillgängliga.
Samtidigt har man spelare som Hughes, Hischier, Bratt och Mercer offensivt, så man ser klart mer intressanta ut offensivt än hemmalaget, och jag tror helt klart man kan öppna med en seger.
Bernier saknas i matchen.

Carolina har en del tunga skador i truppen och mot ett NJ Devils som verkligen imponerat under säsongen kan man få problem, och jag tror på bortaseger i matchen.

Andersen (Unconfirmed) - Schmid (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip