I PNC Arena ska Carolina försöka avgöra matchserien mot ett desperat NJ Devils, och precis som i tidigare möten bör vi kunna förvänta oss en hel del mål.

Carolina har skaffat ett järngrepp om conferencefinalen då man senast vann med 1-6, något som innebar 3-1 i matcher, så här kan man avgöra.
Förutom i förlustmatchen med 8-4 har man lyckats stänga ner gästernas defensiv på ett riktigt bra sätt då man i tre av matcherna bara släppt in ett mål, men här kan det bli tuffare då man möter ett desperat NJ Devils.

Offensivt har man levererat riktigt bra med 21 mål på de fyra matcherna där man hittat ett sätt att såra NJ Devils defensiv trots avbräck i toppnamn som Svechnikov och Teravainen, vilket imponerar än mer, och man bör ha goda chanser att återigen hitta nätet flera gånger om.
Utöver nämnda spelare saknas Kase och Pacioretty samtidigt som Raanta fortsatt är ett frågetecken

Vinna eller försvinna för Devils

Efter NJ Devils fina matchserie mot NY Rangers har man haft det klart tuffare, och det både offensivt och defensivt.
Förlusten senast innebar att det nu är tre raka seger som gäller om säsongen inte ska ta slut, en uppgift som är riktigt tuff att lösa.

Framförallt måste offensivt upp då man bara levererat framåt i en av matcherna. Med spelare som Bratt, Hischier, Hughes och Meier så finns det dock gott om kvalitet, så man ska inte räknas bort, och jag tror man höjer sig offensivt nu när det är tufft läge.
Bernier saknas samtidigt som Graves är tveksam.

Samtliga fyra tidigare matcher har slutat med en hel del mål, mycket tack vare att Carolina imponerat framåt. Hos NJ Devils finns det dock gott kunnande framåt, något jag tror man visar i denna viktiga matchen, och jag går på överspelet i matchen.

Andersen (Unconfirmed) - Vanecek (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip